טופ רישוי
03-9431333 / 0507-658483
  • אודות
  • שירותי המשרד
    • רישיון עסק
      • המדריך לקבלת רישיון עסק
      • רישיון עסק לפי סוג העסק
      • רישיון עסק לפי עיריות
    • רישיון יצרן
    • נגישות
    • בטיחות באש
  • פרויקטים
  • מאמרים
    • איך מוציאים רישיון עסק
    • מי צריך רישיון עסק
  • מידע שימושי
    • טפסים ותקנות
    • צו רישוי עסקים
    • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • אודות
  • שירותי המשרד
    • רישיון עסק
      • המדריך לקבלת רישיון עסק
      • רישיון עסק לפי סוג העסק
      • רישיון עסק לפי עיריות
    • רישיון יצרן
    • נגישות
    • בטיחות באש
  • פרויקטים
  • מאמרים
    • איך מוציאים רישיון עסק
    • מי צריך רישיון עסק
  • מידע שימושי
    • טפסים ותקנות
    • צו רישוי עסקים
    • שאלות ותשובות
  • צור קשר
טופ רישוי
  • אודות
  • שירותי המשרד
    • רישיון עסק
      • המדריך לקבלת רישיון עסק
      • רישיון עסק לפי סוג העסק
      • רישיון עסק לפי עיריות
    • רישיון יצרן
    • נגישות
    • בטיחות באש
  • פרויקטים
  • מאמרים
    • איך מוציאים רישיון עסק
    • מי צריך רישיון עסק
  • מידע שימושי
    • טפסים ותקנות
    • צו רישוי עסקים
    • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • אודות
  • שירותי המשרד
    • רישיון עסק
      • המדריך לקבלת רישיון עסק
      • רישיון עסק לפי סוג העסק
      • רישיון עסק לפי עיריות
    • רישיון יצרן
    • נגישות
    • בטיחות באש
  • פרויקטים
  • מאמרים
    • איך מוציאים רישיון עסק
    • מי צריך רישיון עסק
  • מידע שימושי
    • טפסים ותקנות
    • צו רישוי עסקים
    • שאלות ותשובות
  • צור קשר
רישיון עסק לאטליז
ראשי » רישיונות » רישיון עסק לאטליז

רישיון עסק לאטליז

הבקר והעוף הם מזון בסיסי בחיינו, המלווים אותנו באכילה יומיומית, בשבתות ומועדי ישראל, הם מכילים ויטמינים רבים
החיוניים לגופינו.
כיום יש אטליזים רבים בשוק, המציעים ללקוח מגוון רב של בשר בקר, בשר כבש ובשר בעלי כנף שמרביתם מיובאים מחו”ל.
מאידך, קניית הבקר והעוף יכולה להוות סיכון בריאותי אשר נגרם מטיפול ושימור לקוי, לפיכך בתהליך רישיון עסק לאטליז יש
להגיש לאישור לפני תחילת בניית העסק, תכנית עסק מפורטת  לצורך חוות דעת מקדמית למשרד הבריאות, ולאחר אישורה
תתבצע הגשת בקשה לרישיון עסק לרשות המקומית.

מהם סוגי הטיפול והמכירה במסגרת רישיון העסק?


א. אטליז המוכר בשר ארוז בלבד– אטליז המוכר אך ורק מוצרים ארוזים מראש ללא טיפול וללא פתיחת אריזות.
ב. שירות ללקוח, לנגד עיניו ולפי בקשתו- פעולות טחינה, פירוק, חיתוך ופריסה של בשר ובשר בבעלי כנף כשירות ללקוח,
     לנגד עיניו ולפי בקשתו, תוך שמירת התנאים התברואתיים הנדרשים כחוק.
ג. פעולת “הכנה למכירה” (מראש)- פעילות “הכנה מראש” מתייחסת לפעילויות הבאות: פירוק, חיתוך, ניסור ופריסה של סוגי
    הבשר, שלא לעיני הלקוח, פעולות אילו מצריכות חדר עבודה נפרד.
ד. ייצור ומכירה במקום במסגרת רישיון יצרן- מוצרים אשר אינם מוכנים לאכילה ודורשים בישול/ טיגון/ צליה בבית הצרכן,
     פעולות אילו יותרו: הפשרה, טחינת הבשר והעוף שלא לעיני הלקוח, וכן פעולת פרוק, פריסה, חיתוך ותיבול הבשר והעוף.

מהם התנאים והדרישות לרישיון עסק לאטליז?


על מנת שבעל העסק יוכל לקבל רישיון עסק עבור אטליז, ישנם דרישות ותקנות שהוא חייב לעמוד בהם וליישם אותם על פי
ההנחיות המפורטות כחוק.
כמו בכל עסקי ענף המזון הגוף הרלוונטי לצורך קבלת רישיון עסק הוא משרד הבריאות, ולכן לפני סגירת חוזה עם בעל
הנכס, חשוב לוודא ששטח החנות למכירת מזון מן החי יהיה 18 מ”ר לכל הפחות הכולל בתוכו מחסן, חדר עבודה ושטח
מכירה. ניתן למקם שירותים בסמוך לחנות. כמו כן, ישנה חשיבות רבה לתכנון נכון של העסק כגון: הפרדה של מדורים, ציוד
מתאים ומיקומו בעסק.

 

גופים המאשרים הוצאת רישיון עסק:


משרד הבריאות + וטרינר עירוני – גורם מאשר
כבאות – גורם מאשר
רשות המקומית (מח’ הנדסה) – גורם מאשר
תוקף הרישיון שנה אחת (עפ”י צו רישוי עסקים, תשע”ג – 2013)

מה כלול בהגשת הבקשה?


תכנית העסק תכלול:

דפי נתונים וטבלת אישורים, תרשים סביבה ומפת מדידה/ תרשים מגרש, תכנית עסק, חתכים ובמידת הצורך תכנית נפרדת
להצבת שולחנות וכסאות מחוץ לעסק.

מסמכים נדרשים להגשת הבקשה ברשות המקומית:

  • חוזה רכישה/ חוזה שכירות.
  • אישור רשם החברות+ פרוטוקול חברה.
  • הצהרת בעל מקצוע מוסמך (אדריכל/ הנדסאי בניין).
  • ייפוי כוח למשרד אדריכלות המטפל בבקשה (ישנן עיריות המחייבות בהגשה ראשונה נוכחות בעל העסק).
  • הצגת ת.ז. + צילום ת.ז של בעל העסק.
  • חוות דעת של מורשה נגישות מתו”ס ושירות (במידת הצורך, בכפוף לדרישת הרשות המקומית).
  • תכנית אינסטלציה (במידת הצורך, בכפוף לדרישת הרשות המקומית).
  • יתכנו מסמכים נוספים שיידרשו ע”י הרשויות המקומיות השונות.

צרו איתנו קשר עוד היום לייעוץ והכוונה ללא עלות למספר 03-9431333
ונשמח ללוות אתכם בכל שלב עד לקבלת הרישיון המיוחל.
הבקר והעוף הם מזון בסיסי בחיינו, המלווים אותנו באכילה יומיומית, בשבתות ומועדי ישראל, הם מכילים ויטמינים רבים החיוניים לגופינו.
כיום יש אטליזים רבים בשוק, המציעים ללקוח מגוון רב של בשר בקר, בשר כבש ובשר בעלי כנף שמרביתם מיובאים מחו”ל.
מאידך, קניית הבקר והעוף יכולה להוות סיכון בריאותי אשר נגרם מטיפול ושימור לקוי, לפיכך בתהליך רישיון עסק לאטליז ישלהגיש לאישור לפני תחילת בניית העסק, תכנית עסק מפורטת  לצורך חוות דעת מקדמית למשרד הבריאות, ולאחר אישורה תתבצע הגשת בקשה לרישיון עסק לרשות המקומית.

מהם סוגי הטיפול והמכירה במסגרת

רישיון העסק?


א. אטליז המוכר בשר ארוז בלבד– אטליז המוכר אך ורק מוצרים ארוזים מראש ללא טיפול וללא פתיחת אריזות.
ב. שירות ללקוח, לנגד עיניו ולפי בקשתו- פעולות טחינה, פירוק, חיתוך ופריסה של בשר ובשר בבעלי כנף כשירות ללקוח, לנגד עיניו ולפי בקשתו, תוך שמירת התנאים התברואתיים הנדרשים כחוק.
ג. פעולת “הכנה למכירה” (מראש)- פעילות “הכנה מראש” מתייחסת לפעילויות הבאות: פירוק, חיתוך, ניסור ופריסה של סוגי הבשר, שלא לעיני הלקוח, פעולות אילו מצריכות חדר עבודה נפרד.
ד. ייצור ומכירה במקום במסגרת רישיון יצרן- מוצרים אשר אינם מוכנים לאכילה ודורשים בישול/ טיגון/ צליה בבית הצרכן, פעולות אילו יותרו: הפשרה, טחינת הבשר והעוף שלא לעיני הלקוח, וכן פעולת פרוק, פריסה, חיתוך ותיבול הבשר והעוף .

מהם התנאים והדרישות לרישיון עסק

לאטליז?


על מנת שבעל העסק יוכל לקבל רישיון עסק עבור אטליז, ישנם דרישות ותקנות שהוא חייב לעמוד בהם וליישם אותם על פי ההנחיות המפורטות כחוק.
כמו בכל עסקי ענף המזון הגוף הרלוונטי לצורך קבלת רישיון עסק הוא משרד הבריאות, ולכן לפני סגירת חוזה עם בעל הנכס, חשוב לוודא ששטח החנות למכירת מזון מן החי יהיה 18 מ”ר לכל הפחות הכולל בתוכו מחסן, חדר עבודה ושטח מכירה. ניתן למקם שירותים בסמוך לחנות. כמו כן, ישנה חשיבות רבה לתכנון נכון של העסק כגון: הפרדה של מדורים, ציוד מתאים ומיקומובעסק.
 

גופים המאשרים הוצאת רישיון עסק:


משרד הבריאות- גורם מאשר
וטרינר עירוני – גורם מאשר
כבאות – גורם מאשר
רשות המקומית (מח’ הנדסה) – גורם מאשר
תוקף הרישיון שנה אחת (עפ”י צו רישוי עסקים, תשע”ג – 2013)

מה כלול בהגשת הבקשה?


תכנית העסק תכלול:

דפי נתונים וטבלת אישורים, תרשים סביבה ומפת מדידה/ תרשים מגרש, תכנית עסק וחתכים.

מסמכים נדרשים להגשת הבקשה ברשות המקומית:

  • חוזה רכישה/ חוזה שכירות.
  • אישור רשם החברות+ פרוטוקול חברה.
  • הצהרת בעל מקצוע מוסמך (אדריכל/ הנדסאי בניין).
  • ייפוי כוח למשרד אדריכלות המטפל בבקשה (ישנן עיריות המחייבות בהגשה ראשונה נוכחות בעל העסק).
  • הצגת ת.ז. + צילום ת.ז של בעל העסק.
  • חוות דעת של מורשה נגישות מתו”ס ושירות (במידת הצורך, בכפוף לדרישת הרשות המקומית).
  • תכנית אינסטלציה (במידת הצורך, בכפוף לדרישת הרשות המקומית).
  • יתכנו מסמכים נוספים שיידרשו ע”י הרשויות המקומיות השונות.

צרו איתנו קשר עוד היום לייעוץ והכוונה ללא עלות למספר 03-9431333
ונשמח ללוות אתכם בכל שלב עד לקבלת הרישיון המיוחל.
פורסם ב: רישיונות

אודות


להציג את כל הפוסטים של toprishuy

« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

רשיונות עסק

רישיון עסק לקיוסק

רישיון עסק לפיצרייה

רישיון עסק למרכול

רישיון עסק למסעדה

רישיון עסק למזנון ן קפיטריה

רישיון עסק למוסך

רישיון עסק לחניון

רישיון עסק לבית קפה

רישיון עסק לאטליז

רישיון עסק לאולם אירועים ן גני אירועים

יש שאלות?אנחנו כאן

צרו קשר:

רחוב אבטליון 58, אלעד

טל: 03-9431333
טל: 0507-658483
פקס: 077-3181333
אימייל: top.rishuy@gmail.com

שעות פתיחה:
שני 9:00 - 18:00
שלישי 9:00 - 18:00
רביעי 9:00 - 18:00
חמישי 9:00 - 18:00
שישי 9:00 - 12:30
שבת סגור
ראשון 9:00 - 18:00
אודות טופ-רישוי
טופ רישוי, הוא משרד לאדריכלות לעסקים המעניק לכם מגוון רחב של שירותי רישוי עסקים. בראש המשרד עומד רזיאל הלוי - בוגר לימודי הנדסת בניין, יועץ בטיחות מזון מוסמך ובעל ניסיון רב בתפקידים שונים במחלקות רישוי עסקים. עם ניסיון וידע נרחב, בס"ד משרידנו מצליח להביא את הטופ, ולתת את השירות, המקצועיות והמחירים ההוגנים ביותר בענף.
מאמרים אחרונים
  • בטיחות באש
  • נגישות לעסקים
  • רישיון יצרן
  • מחירון

 

כל הזכויות שמורות לטופ רישוי 2014. 

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס